Cursus Zakelijk Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Dan weet u als geen ander hoe zeer de Fransen het waarderen dat u de Franse taal goed beheerst in woord en geschrift. Een gedegen kennis van het zakelijk Frans zal uw kansen op de Franse markt, in België en in sommige Afrikaanse landen aanzienlijk vergroten. Alle reden dus om nu te investeren in een op uw bedrijf afgestemde cursus zakelijk Frans.

Onze taaltrainers zijn native speakers Frans en hebben  ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij helpen u graag om uw kennis van het Frans op een hoger niveau te brengen, waarbij zij u tegelijkertijd wegwijs maken in de manier van zaken doen in hun land. Gedurende de training komen onderwerpen zoals het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het verzorgen van bedrijfs- en productpresentaties en desgewenst het juiste taalgebruik in uw bedrijfscorrespondentie aan bod.

Onze trainers bepalen voor het begin van de cursus uw taalniveau en leggen in samenspraak met u de te bereiken resultaten vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma.

Flexibele cursus zakelijk Frans

Flexibele trainingen zijn bijzonder geschikt voor cursisten die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden taaltrainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve cursus zakelijk Frans

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve cursus zakelijk Frans

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van een vreemde taal op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taaltrainingen op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning systeem

Naast onze zakelijke taaltrainingen kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie