Cursus Zakelijk Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Dan weet u als geen ander hoe zeer de Fransen het waarderen dat u de Franse taal goed beheerst in woord en geschrift. Een gedegen kennis van het zakelijk Frans zal uw kansen op de Franse markt, in België en in sommige Afrikaanse landen aanzienlijk vergroten. Alle reden dus om nu te investeren in een op uw bedrijf afgestemde cursus zakelijk Frans.

Onze taaltrainers zijn native speakers Frans en hebben  ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij helpen u graag om uw kennis van het Frans op een hoger niveau te brengen, waarbij zij u tegelijkertijd wegwijs maken in de manier van zaken doen in hun land. Gedurende de training komen onderwerpen zoals het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het verzorgen van bedrijfs- en productpresentaties en desgewenst het juiste taalgebruik in uw bedrijfscorrespondentie aan bod.

Onze trainers bepalen voor het begin van de cursus uw taalniveau en leggen in samenspraak met u de te bereiken resultaten vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan. Daarnaast trainen wij zowel op uw bedrijfslocatie als bij ons in het centrum van Den Haag.

Cursus Zakelijk Frans – zakelijke taaltrainingen op maat van Taleninstituut Den Haag.