Cursus Zakelijk Spaans

Internationaal zakendoen? Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u de handelscontacten, niet alleen met Spanje, maar ook met bijna geheel Zuid-Amerika. En daarmee vergroot u uw afzetmogelijkheden op deze belangrijke markten. Alle reden dus om nu te investeren in een training zakelijk Spaans voor u en/of uw medewerkers.

Onze taaltrainers Spaans zijn native speakers en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven en in het verzorgen van zakelijke taal- en cultuurtrainingen. Zij helpen u graag om uw kennis van het Spaans op een hoger niveau te brengen. Dit kan bijvoorbeeld gericht zijn op het voeren van zakelijke gesprekken en onderhandelingen, het verzorgen van bedrijfs- en productpresentaties en uiteraard ook op het juiste taalgebruik in uw Spaanse bedrijfscorrespondentie.

Onze trainers bepalen voor het begin van de cursus uw taalniveau en leggen in samenspraak met u uw doelstellingen vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan. Daarnaast trainen wij zowel op uw bedrijfslocatie als bij ons in het centrum van Den Haag.

Cursus Zakelijk Spaans – zakelijke taaltrainingen op maat van Taleninstituut Den Haag.