Individuele taaltrainingen

De individuele taaltrainingen zijn bestemd voor cursisten die verantwoordelijk zijn voor het contact met buitenlandse zakenpartners of voor cursisten die zich willen voorbereiden op hun werk in Nederland of een anderstalig land.

Onze individuele trainingen zijn maatwerk en altijd afgestemd op de individuele situatie, bedrijfstak en functie van de cursist(en). Deze training is zeer geschikt als één persoon snel basiskennis van een vreemde taal wil opbouwen of zijn of haar al aanwezige kennis wil ophalen en verdiepen, gericht op de uitoefening van zijn of haar functie. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van een zakenreis of een presentatie op een beurs.

Door de één op één relatie tussen cursist en trainer is deze vorm van training uitermate efficiënt voor cursisten die in korte tijd een taal willen leren of hun kennis en vaardigheden aanzienlijk willen verbeteren.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.