Talenaanbod

Voor zakelijk succes is de praktische inzetbaarheid van uw talenkennis van groot belang. Daarom richten wij ons in onze zakelijke taaltrainingen op de communicatievaardigheden die in uw specifieke bedrijfssituatie essentieel zijn. Ons talenaanbod bevat de volgende talen:

Taaltrainigen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Taaltrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze taal ligt de internationale zakenwereld voor u open.
Meer informatie

Taaltrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt de “Kommunikationsfähigkeit” in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.
Meer informatie

Taaltrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Taaltrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie

Behalve voor zakelijke taal- en cultuurtrainingen op maat in deze meest gevraagde talen kunt u bij Taleninstituut Den Haag ook terecht voor trainingen in andere talen zoals

  • Russisch;
  • Portugees;
  • en vele andere talen

voor uzelf of uw medewerker(s). Wij beschikken over een groot netwerk van zeer ervaren taaltrainers en kunnen hierdoor trainingen in veel talen aanbieden, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Onze trainers bespreken vooraf met u wat u met uw zakelijke taaltraining wilt bereiken. Daarbij besteden zij aandacht aan uw branche, bedrijf, functie, doelstelling en wensen en uw uitgangsniveau van de te leren taal. Op die manier bepaalt u in overleg met de trainer uw eigen lesprogramma, dat praktijkgericht is en bovendien afgestemd op uw zakelijke en persoonlijke situatie.