Cursus Nederlands Den Haag

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus Nederlands in Den Haag? Onze ervaren taaltrainers verzorgen graag cursussen Nederlands in Den Haag en omgeving.

Cursus Nederlands afgestemd op uw persoonlijke doelen

Onze trainers bespreken vooraf met u wat u met de training wilt bereiken. Daarbij besteden zij aandacht aan uw branche, bedrijf, functie, doelstelling en wensen en uw uitgangsniveau van de te leren taal. Op die manier bepaalt u in overleg met de trainer uw eigen lesprogramma, dat praktijkgericht is en bovendien afgestemd op uw zakelijke en persoonlijke situatie.

Trainers Nederlands met ervaring in het bedrijfsleven

Wij werken uitsluitend met native speakers. Deze zijn niet alleen deskundig en ervaren in het verzorgen van taaltrainingen Nederlands, maar zij weten ook welke culturele aspecten een rol kunnen spelen in de omgang met uw anderstalige zakenpartners.

Onze trainers hebben ruime ervaring in het organiseren, ontwikkelen en verzorgen van cursussen Nederlands op maat. Zij zijn in diverse functies actief geweest in het internationale bedrijfsleven. Daardoor kunnen zij hun trainingen afstemmen op uw zakelijke doelen en uw persoonlijke stijl. Wij vinden altijd de trainer die bij u past.

Lesmateriaal gericht op zakelijke communicatie

U leert bij ons het (zakelijke) taalgebruik aan de hand van lesmateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven. Uit deze collectie stellen de trainers het maatwerkpakket samen. Dit wordt afgestemd op uw specifieke zakelijke situatie, in combinatie met materiaal uit uw bedrijf zoals uw website, brochures en bedrijfspresentaties.

Naast onze zakelijke taaltrainingen bieden wij u de volgende gespecialiseerde trainingen:

Cursus Zakelijk Nederlands – taaltrainingen op maat van Taleninstituut Den Haag.