Intensieve taaltrainingen

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van de vreemde taal op een hoger niveau willen of moeten brengen en die gemotiveerd en in staat zijn om enige tijd (bijna) fulltime met deze taal bezig te zijn.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is de te leren taal de voertaal indien het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

Onze ervaring is dat het voor sommige cursisten prettig is om een intensieve training buiten de werkomgeving te volgen. Daarom hebben wij voor deze cursussen en spoed trajecten ook trainingsruimtes in het centrum van Den Haag beschikbaar.

Deze training kunt u volgen als individuele taaltraining en als groepstraining.

U kunt onze zakelijke taaltrainingen volgen in de centraal gelegen trainingslocaties in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht of in uw eigen bedrijf in heel Nederland.