Trainingsvormen

Taleninstituut Den Haag biedt u diverse zakelijke taaltrainingen aan, afhankelijk van het aantal medewerkers, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze cursussen zijn maatwerk, praktijkgericht en volledig afgestemd op het instapniveau van de cursist en de behoeften en wensen van het bedrijf.

Wij bieden cursussen op ieder gewenst niveau. Van beginners die nog geen enkele kennis hebben van de taal die zij bij ons willen leren tot medewerkers die al in staat zijn zich mondeling en schriftelijk in deze taal uit te drukken; voor iedereen stellen wij een passend trainingsprogramma op.

Ons taleninstituut biedt alle trainingen op uw of onze locatie tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde.

Flexibele taaltrainingen

Flexibele trainingen zijn bijzonder geschikt voor cursisten die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden taaltrainingen van twee à drie uur gegeven. Meer informatie.

Semi-intensieve taaltrainingen

Semi-intensieve taaltraining houdt in dat de cursist een aantal hele dagen training volgt die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken. Meer informatie.

Intensieve taaltrainingen

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van een vreemde taal op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn. Meer informatie.

E-learning systeem

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen. Meer informatie.